Cursor, Click, Select youtube linkedin whatsapp e add list diet heart Phone, Call 13 Play, Next 1 Medical Сross, Sign, Circle Documents, File, List doctor Alarm, Clock, Time, Timer 3 truck 2 apple Arrow 17 Arrow 27 Phone, Call 11 Search, Loupe menu burger square 6 Arrow, Forward chevron down Send Reply, Emails, Letter, Mail 1
جوش خوردن زخم بدون بخیه
جوش خوردن زخم بدون بخیه
1401-02-08

جوش خوردن زخم بدون بخیه  امکان پذیر است ؟ بدون شک همه انسان ها حداقل برای چندین بار تجربه‌ داشتن زخم‌های سطحی و عمیق را داشته‌اند. در افراد سالم اکثر زخم ها اگر به طور مداوم مراقبت شده و عفونت نکنند، در مدت زمان بسیار کمی التیام پیدا می‌کنند. همان طور که می دانید اگر زخم دارای عمق زیادی باشد، به بخیه نیاز دارد. اما برخی جراحت های عمیق بدون بخیه نیز جوش خورده و درمان می شوند. ما در این مقاله از سایت نبض اول قصد داریم درمورد جوش خوردن زخم بدون بخیه توضیحاتی را بیان کنیم. در صورتیکه ماندن جای بخیه روی پوست برای شما ناخوشایند است و به دنبال راهی برای التیام زخم های عمیق بدون بخیه هستید، پیشنهاد می‌شود که حتما در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

زمانی که جهت درمان زخم های عمیق از بخیه استفاده می شود، پس از درمان ممکن است که جای بخیه روی پوست بدن باقی بماند. البته این موضوع به نوع پوست افراد و نوع بخیه نیز بستگی دارد. با این حال اصلا جای نگرانی نیست. زیرا می توان با مراقبت‌های ویژه و انجام پانسمان زخم در منزل جراحت های عمیق را درمان کرد. البته که ممکن است سرعت روند درمان زخم ها حدودی کاهش پیدا کند اما از بخیه کردن بهتر است.

مراحل بهبود زخم

پیش از اینکه در مورد جوش خوردن زخم بدون بخیه صحبت کنیم، لازم است تا مراحل ترمیم پوست و بهبود زخم را به شما توضیح دهیم. زمانی که پوست در اثر عوامل مختلف آسیب می بیند، سیستم ایمنی بدن خیلی سریع کار خود را برای بهبود زخم شروع می کند. به طور کلی روند بهبودی زخم ها به شرح زیر است:

  • خون ریزی
  • متورم شدن
  • رشد بافت های جدید
  • تشکیل زخم

همان طور که گفته شد، برای التیام زخم به مراقبت‌های ویژه همانند شست و شو، ضد عفونی و پانسمان زخم در منزل نیاز است. در ادامه روش  جوش خوردن زخم بدون نیاز به بخیه را برای شما توضیح می‌دهیم.

چگونگی جوش خوردن زخم بدون بخیه

در ابتدا لازم است بگوییم که نمی توان تمامی زخم ها را بدون نیاز به بخیه درمان کرد. اما برخی از زخم ها که نیاز شدیدی به بخیه ندارند را می توان با رعایت نکاتی که در ادامه بیان می کنیم، التیام بخشید.

نحوه ترمیم و درمان جای بخیه چگونه است و بخیه بعد از چند روز جوش می خورد؟

استراحت برای جوش خوردن زخم بدون بخیه

مهم ترین اصل در درمان استراحت است. شما به نقطه ای از پوست که دارای زخم است فشار وارد کنید. سیستم ایمنی در بدن تلاش می کند تا با عفونت های موجود در زخم مبارزه کرده تا بافت های جدید رشد کنند. زمانی که بدن استراحت کافی نداشته باشد، سیستم ایمنی باید برای درمان تلاش بیشتری کند که ممکن است بی نتیجه باشد.

براساس تحقیقاتی که انجام شده است ثابت شده که اختلال در ساعات خواب نیز می تواند باعث کاهش روند بهبود زخم شود. بنابراین برای جوش خوردن زخم بدون بخیه حتما باید استراحت کافی داشته باشید. شما می توانید برای راحت تر شدن مدت زمان درمان خود از یک پرستار در منزل کمک بگیرید.

در زمان بهبود زخم به تغذیه خود اهمیت بدهید

وجود ویتامین‌های آ و سی باعث شده تا زخم هرچه زودتر التیام پیدا کند. بنابراین شما باید یک رژیم غذایی مناسب داشته باشید و از مواد غذایی استفاده کنید که حاوی موادی مغذی و ویتامین های مورد نیاز بدن باشند. همچنین برخی از مواد غذایی التهاب را از بین می برند که این موضوع می تواند به جوش خوردن زخم کمک بسزایی کند.

بیشتر بخوانید: آیا بخیه جراحی دندان عقل را باید کشید؟

تمیز نگهداشتن زخم برای جوش زخم بدون بخیه

شما باید تا حد امکان زخم خود را در پاکیزه ترین حالت خود نگهدارید. برای اینکار می توانید از مواد ضدعفونی کننده زخم همانند سرم شست و شو استفاده کنید. همچنین زخم های عمیق باید به طور مداوم پانسمان شوند‌. اگر شما نحوه پانسمان صحیح را بلد نیستید، می توانید از مراکزی که به ارائه خدمات درمانی در منزل می پردازند، کمک بگیرید.

چگونگی جوش خوردن زخم بدون بخیه

جمع بندی جوش خوردن زخم بدون بخیه

. این مجموعه تمامی خدمات درمانی مثل سرم تراپی در منزل ، پانسمان زخم در منزل، فیزیوتراپی در منزل و…. را به بهترین شکل ممکن به مراجعه کنندگان عزیز ارائه می‌دهد.

0  دیدگاه
شماهم توی این بحث شرکت کنید

کامنتی ثبت نشده است

0  دیدگاه
شماهم توی این بحث شرکت کنید

کامنتی ثبت نشده است