سونوگرافی ازجمله روشهای درمانی بسیار رایج در میان افراد است. هر کسی ممکن است روزی جهت تشخیص بیماری خود از این روش استفاده کند. یکی از سوالهایی که برای اکثر افراد پیشاز انجام سونوگرافی پیش میآید، این است که چطور برای سونوگرافی آماده شویم؟ در ادامه این مطلب از سایت نبض اول با ما همراه باشید تا در مورد آمادگیهای قبلاز سونوگرافی توضیحاتی را به شما ارائه دهیم.
لازم است اینموضوع را خاطرنشان کنیم که سونوگرافی جزو بی خطرترین و بهترین روشهای عکسبرداری از نواحی داخلی بدن بوده و میتواند به دقیقترین شکل ممکن مشکل شما را نشان دهد. استفاده از این روش عکسبرداری در سطح جهان گسترش زیادی دارد و میتوان جهت بررسی هر بخش از بدن از آن استفاده نمود. خوشبختانه مراکز ارائهدهنده خدمات درمانی در منزل این امکان را برای بیماران فراهم آورده تا در صورت عدم شرایط مراجعه به کلینیکها جهت انجام این روش عکسبرداری از خدمات سونوگرافی در منزل استفاده کنند. شما میتوانید جهت دریافت خدمات دیگری همانند فیزیوتراپی در منزل، سرم تراپی در منزل ، پانسمان زخم در منزل و… نیز با مجموعه ما در تماس باشید.
اهمیت و سونوگرافی
سونوگرافی جزو روشهای بسیار عالی و تصویر برداری بوده که توسط امواج صوتی با فرکانس بسیار بالا انجام میشود.درواقع هیچ نوع بیماری وجود ندارد که نتوان آن را با سونوگرافی تشخیص داد. بههمین خاطر پزشکان برای هر قسمت از بدن همانند شکم، معده، کلیهها تخمدان و…. در ابتدا سونوگرافی را پیشنهاد میکنند.
اما در برخی مواقع که نیاز به بررسی دقیقتری هست و باید از روشهای تصویربرداری دیگری استفاده کرد. سونوگرافی برخلاف روشهای دیگر از هیچ نوع اشعهای استفاده نمی شود.. در نتیجه هیچگونه ضرری برای بدن نخواهد داشت. در ادامه انواع سونوگرافی را نام برده و در مورد آمادگی قبل از آنها به شما اطلاعاتی را ارائه خواهیم داد تا در چنین مواقعی بتوانید به بهترین شکل ممکن جهت انجام سونوگرافی در منزل آماده شوید.
انواع سونوگرافی و آمادگی قبل از آن ها
همانطور که گفته شد، سونوگرافی میتواند برای بخشهای مختلف بدن انجام شود. به بیاندیگر سونوگرافی و انواع گوناگونی دارد که هر یک از آنها ملزم به توجه و یکسری از نکات است. اگر سوال شما این است که چگونه برای سونوگرافی آماده شویم؟ باید در پاسخ به آن بگوییم که جواب که اینمورد به نوع سونوگرافی بدن شما بستگی خواهد داشت.
مطالب بیشتر: تفاوت جنین دختر و پسر در سونوگرافی هفته ۱۲ در چیست؟
سونوگرافی بیضه
بیضه یکی از اعضای بدن در آقایان بوده و بنا به دلایل مختلف همانند هیدروسل، پیچش، واریکاسل و… به سونوگرافی در منزل توسط یک پزشک متخصص نیاز داشته باشند. همچنین اوایل نوزادان پسر را در ماههای اول تولد حتما جهت سونوگرافی بیضه نزد پزشک متخصص برد.شما باید پیشاز انجام سونوگرافی بیضه تنها بهداشت را رعایت کرده و بهخوبی آن قسمت را تمیز کنید.
سونوگرافی دستگاه ادراری
یکی از رایجترین انواع سونوگرافی سونوگرافی دستگاه ادرار بوده که متشکل از کلیه مثانه، پیشابراه و حالب ها میشود. معمولاً تمامی بخشهای دستگاه ادرار با استفاده از سونوگرافی در منزل قابلبررسی میباشد. اما در اکثر اوقات حالب ها در سونوگرافی قابلمشاهده نیستند. شما باید برای آمادگی پیشاز سونوگرافی دستگاه اداری حتما مایعات زیاد بخورید، تا مثانه پر شود.
شاید این امور را برای شما پیشآمده است که پیشاز سونوگرافی مجبور باشید تا تعداد زیاد لیوان آب بخورید. لازم است اینموضوع را بیان کنیم که به مسائل پیشاز حد نیز نباید پر شود؛ زیرا لبریز شدن آن باعث شده تا نتیجه تشخیص دچار خطا گردد. همچنین وجود زخم و پانسمان در قسمت مورد نظر باعث شده تا دقت سونوگرافی کاهش پیدا کند.
سونوگرافی سینه
سونوگرافی سینه از روشهای تصویربرداری بوده که برای خانمها استفاده میشود. در واقع برای تشخیص مواردی همانند وجود تومور در سینه، سونوگرافی بهترین راه ممکن است. شما باید برای آمادگی در سونوگرافی سینه حتما بهخوبی آن ناحیه را تمیز کنید. زیرا در صورت عدم نظافت کامل سینهها ممکن است به میزان کیفیت تشخیص تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کند.
جمعبندی
سونوگرافی در انواع گوناگونی انجام میشود که ما تنها به تعدادی از آنها اشاره کرده و آمادگیهای لازم را برای آنها توضیح دادیم. و شما میتوانید جهت انواع خدمات درمانی در منزل بهویژه سونوگرافی در منزل با مجموعه نبض اول در تماس باشید.
کامنتی ثبت نشده است