سونوگرافی شکمی در منزل

سونوگرافی جزوه بهترین روش های تصویربرداری بدن بوده که می‌تواند تمامی بیماری ها و اختلالات موجود در بدن را بدون هیچ ضرر زیان تشخیص بدهد. از جمله  انواع سونوگرافی میتوان سونوگرافی شکمی اشاره کرد که میتوان با استفاده از آن اعضای داخلی بدن مانند کیسه، صفرا پانکراس، کلیه، کبد و… را مورد بررسی قرار داد و از سلامت آن ها اطمینان حاصل کرد. خوشبختانه این خدمات درمانی در منزل نیز به بیماران ارائه می‌شود و در ادامه با ما همراه باشید تا در خصوص سونوگرافی شکمی در منزل توضیحاتی را به شما ارائه دهیم.

این روزها دریافت خدمات درمانی در منزل رواج بیشتری پیدا کرده  است؛ چرا که افراد دچار مشغله ها و مشکلات بسیاری از هم نمی توان مدام برای ویزیت انجام فیزیوتراپی و دیگر کارهای درمانی به کلینیک مراجعه کنند. در چنین شرایطی دریافت خدمات درمانی در منزل همانند پانسمان زخم در منزل ، فیزیوتراپی در منزل ، سونوگرافی و… بسیار مفید واقع می‌شود. می‌تواند به افراد در خصوص تغییر در هزینه و زمان کمک کند. شما می توانید برای انجام انواع فیزیوتراپی های شکمی به مجموعه ما اعتماد کنید و البته که مجموعه نظر و سالیان زیادی است که به ارائه خدمات مختلف درمانی در خانه می پردازد. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعاتی را در خصوص سونوگرافی شکمی به شما عزیزان ارائه دهیم.

اهمیت سونوگرافی شکمی

در واقع با انجام سونوگرافی شکمی در منزل می توان از بخش های داخلی شکم مانند دستگاه ادراری، کبد، کلیه، کیسه صفرا، طحال و لوزالمعده  را بررسی قرار داد. در حقیقت افرادی که در بخش‌های داخلی بدن خود دچار مشکل می‌شوند، به منظور این که پزشک بتواند در نحوه تشخیص درستی بدهد، باید جهت انجام سونوگرافی اقدام کنند.

در غیر این صورت مشکل اصلی در بدن آن ها مشخص  نخواهد شد. سونوگرافی شکمی  بیشتر جهت بررسی اعضای توپر و توخالی که حاوی مایعی هستند، مناسب می باشد. در میان و تمامی موارد ذکر شده سونوگرافی جهت تشخیص مشکلات کیسه صفرا به وفور استفاده قرار می گیرد. بخش هایی که در داخل شکم نمی توان آنها را مورد بررسی قرار داد معده و روده می باشند و تنها این دو مورد با انجام روش سونوگرافی آندوسکوپیک قابل بررسی هستند.

ضرورت سونوگرافی شکمی برای بررسی بیماری‌های مختلف

سونوگرافی شکمی در منزل  ضروری ترین روشی است که پزشک برای تشخیص یک بیماری که باعث درد شکم شده  تجویز می‌کند. در حقیقت با ترکیب شرح بیمار، معاینه های فیزیکی و سونوگرافی شکم  پزشک تشخیص درست شده و روند درمان را آغاز می کند.

نتایج سونوگرافی خیلی سریع در دسترس بیماران قرار می گیرد و همچنین می توان تا حد بسیار زیادی در هزینه ها نیز صرفه جویی کرد. لازم است بدانید که سونوگرافی برخلاف دیگر روش‌های تصویربرداری هیچ نوع ضرری برای بدن ندارد و بسیار دقیق است. جهت انجام سونوگرافی شکم در منزل چنانچه هدف اصلی بررسی کیسه صبرا باشد، بیمار باید حداقل ۶ ساعت پیش از انجام سونوگرافی از غذا خوردن غذا پرهیز کند. اما برای انجام سونوگرافی لگن و شکم ، مثانه پر بوده بیمار بایستی ناشتا باشد.

چه زمانی به سونوگرافی شکمی نیاز است؟

در واقع شما باید تحت شرایط خاص جهت دریافت خدمات سونوگرافی شکمی در منزل اقدام کنید. این شرایط که عبارتند ازک

  • درد شدید شکم
  • نفخ
  • عملکرد غیر معمول کبد
  • بررسی بیماری های همانند سنگ کلیه ، سنگ کیسه صفرا  و پولیپ
  • احساس درد  در قسمت کلیه
  • جهت تشخیص وجود سرطان و تومور

البته موارد دیگری نیز به سونوگرافی شکمی نیاز دارد که باید در یک مطلب جداگانه بیان آنها بپردازیم.

 

سونوگرافی شکمی

چگونگی انجام سونوگرافی برای شکم

جهت انجام سونوگرافی شکمی به بیمار باید کاملاً روی تخت دراز بکشد و پزشک متخصص ژل خاصی را روی محل مورد نظر خود بریزد. سپس با استفاده از یک دستگاه کوچک که به دستگاه اصلی سونوگرافی وصل است، روی پوست می کشند. ژل روی پوست بیمار امواج فراصوتی را به داخل منتقل می کنند و از این طریق می توان بخش های داخلی شکم را مورد بررسی قرار داد. ممکن است که روی شکم لرزش بسیار خفیفی ناشی از کشیدن دستگاه احساس شود که کاملاً طبیعی است.

شرایط خاص جهت سونوگرافی ناحیه شکم

سونوگرافی شکمی می‌تواند برای موارد زیرنویس تجویز گردد:

  • فشار خون بالا
  • آنوریسم در یکی از شریان ها
  • بیماری های مزمن ریوی
  • سابقه خانوادگی آنوریسم
  • سن ۶۰ سال به بالا
Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X

https://codoseo.net/Order_Content

https://codoseo.net/Seo

codoseo