Cursor, Click, Select youtube linkedin whatsapp e add list diet heart Phone, Call 13 Play, Next 1 Medical Сross, Sign, Circle Documents, File, List doctor Alarm, Clock, Time, Timer 3 truck 2 apple Arrow 17 Arrow 27 Phone, Call 11 Search, Loupe menu burger square 6 Arrow, Forward chevron down Send Reply, Emails, Letter, Mail 1
علت نرفتن سرم در رگ و زیر پوست چیست؟ به همراه راهکار سریع و موثر
علل وارد نشدن سرم در رگ و راهکارهای مواجه با آن
1400-11-09

چه در مراقبت‌های حاد، چه درمراقبت‌های طولانی مدت و چه در خانه، اکثر پرستار در منزل و افرادی که از بیمار مراقبت می‌کنند، در موقعیتی قرار می‌گیرند که باید خون بیمار را از طریق رگ گیری بگیرند یا به بیمار تزریق سرم در منزل و یا هر تزریق دیگری داشته باشند. ولی در بعضی موارد سرم در زیر رگ و پوست نمی‌رود. با خواندن این مقاله از دلیل این اتفاق و راهکارهای برخورد و جلوگیری از آن باخبر می‌شوید.

ارزیابی سریع بیمار باید اطلاعاتی را که برای انتخاب تجهیزات مناسب نیاز دارید به شما بدهد. یک دقیقه وقت بگذارید و رگ‌های بیمار را بررسی کنید.آیا آن‌ها به راحتی قابل مشاهده و نزدیک به سطح هستند یا عمیق‌اند؟ آیا رگ‌ها کوچک و شکننده هستند یا بزرگ و انعطاف پذیر؟ اندازه و وضعیت رگ همان چیزی است که تصمیمات شما را هنگام انتخاب تجهیزات تعیین می‌کند.

همچنین در نظر بگیرد که بیماران به دلایلی مانند شیمی درمانی و یا استفاده از مواد مخدر، دارای رگ‌های سخت شده یا اسکلروتیک شده باشند. از چنین وریدهایی باید دوری کنید، زیرا تزریق در آن‌ها دشوار است و هر تلاشی منجر به آسیب بیشتر بیمار می‌شود.

چرا در بعضی از رگ‌ها سرم وارد نمی‌شود؟

چرا در بعضی از رگ‌ها سرم وارد نمی‌شود؟

اگر قبلاً به یک کیلینیک یا آزمایشگاه رفته باشید، ممکن است این تجربه را داشته باشید که سرم و یا سوزن در رگ شما فرونمی‌رود و متصدی آزمایشکاه مجبور باشد چند بار خون گیری را امتحان کند. این اتفاق دلایل زیادی دارد. از جمله این دلایل رگ‌های کوچک یا عمیق، رگ‌های چرخشی، کم‌آبی، فروپاشی رگ‌ها و انقباض رگ‌ها را می‌توان نام برد.

راهکارهای برخورد با وارد نشدن سرم به رگ :

برای دریافت تمامی خدمات پرستاری و تزریقات در منزل به صورت شبانه روزی با تیم نبض اول تماس بگیرید.

راهکارهای برخورد با وارد نشدن سرم به رگ

روش‌های متنوعی برای جلوگیری و حل این مشکل وجود دارد.

  • استفاده از سوزنی با اندازه صحیح . از استفاده از سوزن‌های پروانه‌ای جلوگیری شود، مگر در شرایطی بیمار به طور خاص درخواست کند.
  • برای افزایش جریان خون، محل رگ گیری را گرم کنید. وقتی بدن گرم می‌شود، جریان خون افزایش می‌یابد و رگ‌ها را گشاد می‌کند و پیدا کردن ان را آسان‌تر می‌کند.
  • صبرکنید تا ماده ضدعفونی کننده در محل رگ‌گیری کاملاً خشک شود.
  • نوشیدن آب توسط بیمار برای جلوگیری از دهیدراته شدن بدن. هنگامی که بدن به درستی هیدراته شود، سیاهرگ‌ها گشادتر می‌شوند.
  • از جاذبه استفاده کنید. با اجازه دادن به نیروی جاذبه، جریان خون را در بازو ودست افزایش می‌یابد. برای این کار می‌توان دست یا بازو را کمی از تخت آویزان کرد.
  • ناحیه مورد نظر را به آرامی ماساژ دهید.
  • آرامش بیمار نقش مهمی در این پروسه رگ گیری دارد. این نکته به خصوص در مورد کودکان در هنگام تزریق بیشتر اتفاق می‌افتد.
0  دیدگاه
شماهم توی این بحث شرکت کنید

کامنتی ثبت نشده است

0  دیدگاه
شماهم توی این بحث شرکت کنید

کامنتی ثبت نشده است