بهترین مارک دستگاه فیزیوتراپی خانگی؛ معرفی انواع دستگاه و تجهیزات فیزیوتراپی + ولتاژ

دستگاه فیزیوتراپی با ولتاژ مناسب یکی از روش‌های درمانی اصلی چنین مواردی است تا بیمار بتواند کنترل ارادی آن عضو را بدست آورد و بهبود یابد. هزینه انجام فیزیوتراپی در کلینک‌ها و مراکز درمانی بالا است؛ از این رو خرید دستگاه فیزیوتراپی خانگی می‌تواند تا حد زیادی این هزینه را کاهش دهد. با این مقاله از سری مقالات نبض اول همراه باشید تا شما را با انواع دستگاه و تجهیزات فیزیوتراپی و بهترین مارک دستگاه فیزیوتراپی خانگی آشنا کنیم.

معرفی انواع دستگاه فیزیوتراپی خانگی

معرفی انواع دستگاه فیزیوتراپی خانگی

در بازار انواع دستگاه فیزیوتراپی با ولتاژ‌های مختلف وجود دارند که برای درمان بیماری مشخصی به کار می‌روند. در اینجا به معرفی برخی از این دستگاه می‌پردازیم.

۱٫دستگاه فیزیوتراپی رک مدل ۲ کاناله

این دستگاه دارای ۶۱ برنامه درمانی مختلف برای بر طرف کردن دردهایی چون گرفتگی‌های عضلات، درد در ناحیه سیاتیک، خشکی مفاصل، آرتریت روماتوئید، کشیدگی رباط‌ها، التهاب تاندون، ضعف و لاغری عضلات، دردهای مشترک سر و گردن، ضعف عضلات بعد از جراحی‌های مختلف به کار می‌رود. فرکانس این دستگاه فیزیوتراپی بین ۱ تا ۲۵۰ هرتز متغییر بوده و دارای شدت جریان بین ۱۲ تا ۵۰ میلی آمپر بر روی امپدانس ا کیلو اهم است.

۲٫دستگاه فیزیوتراپی برجیس مدل اس ال ۴۰۰ نیو

دستگاه فیزیوتراپی برجیس مدل اس ال ۴۰۰ نیو می‌تواند برای فیزیوتراپی‌های مختلف فرکانس ‌های FARADIC,TENS,FES را تولید کند و همچنین مجهز به صفحه نمایش بوده و دارای ۱۳ برنامه از جمله برنامه فارادیک است. منبع تغذیه این دستگاه از ولتاژی به میزان ۲۲۰ V-AC ، الکترود از جنس کربن و لاستیک و فرکانسی بین ۲۰ تا ۴۰۰ هرتز  برخوردار است.

۳٫دستگاه فیزیوتراپی تاپ سنس مدل ۲ کاناله

این دستگاه فیزیوتراپی خانگی دارای برنامه‌های مختلفی درمان جهت تقویت و بازآموزی عضلات، تقویت و پرورش عضلات و تناسب اندام و رفع کلیه لمسی‌های ناشی از سکته‌های قلبی و مغزی است. همچنین دستگاه فیزیوتراپی تاپ سنس مدل دو کاناله برای افراد چاق بسیار مناسب بوده و به دلیل داشتن موج قوی و استاندارد می‌تواند در برابر نوسانات برق مقاومت خوبی داشته باشد.

۴٫دستگاه فیزیوتراپی برجیس مدل ST90

دستگاه فیزیوتراپی برجیس دو کاناله ۲۰ تا ۹۰ هرتز دارای ولتاژ بالایی جهت تحریک عصب‌ها و عضلات است که به دلیل داشتن ولتاژ بالا در خروجی‌های خود می‌تواند جریانات برق را بدون عوارض گرمایی و شیمیایی از پوست عبور داده و تا عمق زیادی نفوذ می‌کند. میزان ولتاژ این دستگاه نسبت به مدل‌های قبلی خود تا ۴۰ درصد قوی‌تر است.

فواید دستگاه فیزیوتراپی خانگی

فواید دستگاه فیزیوتراپی خانگی

استفاده از بهترین مارک دستگاه فیزیوتراپی خانگی می‌تواند به طور چشمگیری مصرف داروهای ضد درد را در بیمار کاهش دهد. همچنین اگر فیزیوتراپی با تلفیق روش‌های دیگر چون تمرینات ورزشی، آرامش درمانی و تجسم یا تصاویر هدایت ‌شده انجام داد می‌تواند در نتیجه درمان تاثیر زیادی داشته باشد. سایر فواید استفاده از این دستگاه شامل تسکین درد، افزایش و بهبود گردش خون، کاهش استفاده از داروهای ضد‌درد و افزایش حرکت و عملکرد بدن است.

اگر از افرادی هستید که برای بهبود سلامت خود نیاز به انجام حرکات فیزیوتراپی در خانه دارید، می‌توانید با کمترین هزینه ممکن از خدمات فیزیوتراپی در منزل نبض اول استفاده نمایید و توسط پزشکان متخصص دوره درمان خود را سپری نمایید.

دستگاه فیزیوتراپی خانگی برای دیسک کمر

دستگاه فیزیوتراپی خانگی برای دیسک کمر

یکی از دردهای بسیار ناراحت‌کننده، دردهای دیسک کمر بوده که تحمل آن برای بیماران بسیار دشوار است. بهترین مارک دستگاه فیزیوتراپی خانگی برای درمان دردهای دیسک کمر دستگاه‌های تنس (tens) هستند که به سرعت درد را کاهش داده و در خانه به راحتی قابل استفاده هستند. این دستگاه می‌تواند عصب‌های ناحیه درد را تحریک کرده و فرکانسی حدود ۵۰ تا ۱۵۰ هرتز را عبور دهد و موجب ترشح آندروفین شده و درد کمر را رفع کند.

 مضرات دستگاه فیزیوتراپی خانگی

مضرات دستگاه فیزیوتراپی خانگی

اگر فیزیوتراپی را افراد غیر متخصص انجام دهند می‌تواند در بیمار برخی عوارضی مانند کج شدن صورت، بسته شدن چشم و اختلال در چین‌های صورت ایجاد کند که موجب منزوی شدن فرد و دور شدن بیمار از اجتماع می‌شود. یکی از مضرات دستگاه‌های فیزیوتراپی خانگی، پدهای آن‌ها است که گاهی موجب ایجاد حساسیت در برخی از بیماران می‌شود و برای رفع این مشکل می‌توان از پدهای غیرحساسیت‌زا استفاده کرد. به طور کلی فیزیوتراپی اگر توسط متخصصین صورت گیرد هیچ ضرری ندارد؛ زیرا دستگاه‌های الکتروتراپی دارای ولتاژ و فرکانس مشخصی هستند و کارشناسان دارای مجوز اجازه این کار را دارند.

ولتاژ دستگاه فیزیوتراپی

ولتاژ دستگاه فیزیوتراپی

یکی از اهداف کلینک‌های فیزیوتراپی برای استفاده از این دستگاه‌ها افزایش گردش خون محیطی و بافتی در اندام آسیب دیده انسان توسط تحریک الکتریکی است. استفاده از دستگاه‌های فیزیوتراپی با جریان ولتاژ بالا می‌تواند موجب افزایش جریان خون در عضو آسیب دیده شده و در میزان جریان خون عضو تعدیل ایجاد نماید. در نتیجه ولتاژ بالا در دستگاه فیزیوتراپی می‌تواند به به بیمارانی که دچار کاهش گردش خون در اندام‌های خود هستند کمک کند و باعث کاهش و درمان درد و اسپاسم گردد. همچنین استفاده از جریان ولتاژ بالا در مقایسه با جریان‌های الکتریکی دیگر مثل فارادیک، گالوانیک که ولتاژ پایینی دارند می‌تواند به عمق بیشتری از عضو نفوذ کرده و برای بیمار قابل تحمل‌تر باشد.

نحوه استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی

نحوه استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی

نحوه استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی پیچیده نبوده و برای آشنایی با طرز کار آن می‌توان روش استفاده و فیلم‌های آموزشی مربوطه آن را از فروشنده دریافت کنید.

برای استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی باید الکترودهای مربع شکل دستگاه را روی نواحی دردناک یا اطراف آن قرار داد. وجود خاصیت چسبندگی و لایه محافظتی این الکترودها مانع از تحریک و سوزش پوست می‌شود. برای نتیجه بیشتر از ۴ الکترود یا دو جفت به کار می‌رود.

الکترودها را می‌توان در یک رشته از نقاط زیر قرار داد:

  • شناسایی کانون ایجاد درد و قرار دادن الکترودهای دستگاه روی آن.
  • اگر در محل درد نقطه کانونی درد وجود ندارد باید در نقاط ماشه‌ای دورتر از آن الکترودها را گذاشت.
  • در محل اعصاب محیطی بزرگی که با ناحیه دردناک در ارتباط‌اند.
  • نقاط طب سوزنی مختلفی که معمولاً بر روی اعصاب محیطی بزرگ قرار دارند.

جمع بندی

فیزیوتراپی یک روش درمانی بدون عوارض و آسان است که توسط دستگاه‌هایی که با جریان برق کار می‌کنند انجام می‌شود. در حدود ۶۰ درصد از بیماران با فیزیوتراپی به بهبودی می رسند ولی در حدود ۵۰ درصد افراد برای درمان کامل باید یک دوره درمانی ۶ تا ۱۸ ماهه فیزیوتراپی را انجام دهند. برای خرید بهترین مارک دستگاه فیزیوتراپی و دریافت خدمات متنوع در این زمینه می‌توانید به سایت نبض اول مراجعه کنید.

3.4/5 - (29 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X

https://codoseo.net/Order_Content

https://codoseo.net/Seo

codoseo